Top cele mai active Branduri din domeniul asigurărilor

a

Topbrands este Primul instrument de monitorizare a paginilor de Facebook din Republica Moldova, care oferă o imagine completă asupra tuturor activităților de marketing și comunicare online și un clasament a celor mai active branduri din țară creat exclusiv pe baza aprecierilor utilizatorilor de Facebook, monitorizate și clasificate pe categorii specifice Brandului.

Statisticile Topbrands.md confirmă ca Facebook domină rețelele sociale. Unul din instrumentele de bază ale reţelei de socializare Facebook este butonul “Like”, prin care utilizatorii pot să își exprime aprecierea față de un mesaj sau o imagine postată de alt utilizator sau companie.

Butonul “Like” este un criteriu de apreciere atât a paginii Brandului, cât și a postărilor sub forma de text, fotografii, concursuri.

În mai puțin de o lună şi jumătate de la relansarea site-ului oficial www.en.transelit.md, Compania Internaţională de Asigurări Transelit a reușit să se impună în clasamentul celor mai apreciate brand-uri în domeniul asigurărilor din Moldova.

Astfel, Compania Internaţională de Asigurări Transelit a devenit cel mai apreciat brand în domeniul asigurărilor din Moldova, calculat după numarul de like-uri (peste 2500 de like-uri). Un mesaj postat de Compania Transelit pe pagina de Facebook poate să obţină până la 100 de like-uri, iar media generală este de 30 de aprecieri.

Prin intermediul contului de Facebook, compania postează imagini cu propriile produse, pe care le promovează cu ocazia diverselor sărbători sau evenimente culturale.